Hee dierenprof, de blauwdruk is onderweg naar je inbox. Maar klik nog niet weg, want ik heb nog iets super tofs voor je! 👇

Als je direct door wilt pakken met de rest van je website heb ik een super mooie – maar tijdelijke – deal!

In mijn masterclass ‘Websites die van baasjes klanten maken’ leer ik je precies hoe  ijzersterke websites in elkaar zitten. Ik wil je deze masterclass, die normaal € 47 kost aanbieden voor 17,-. Dit aanbod geldt alleen via deze pagina!

€ 47 17,-

(ex btw)

In deze masterclass leer je:

Hoe je een sterke strategie in je website verwerkt, zodat je meer aanvragen krijgt
Hoe je pagina's het best kunt opbouwen en wat er allemaal op moet
Hoef je niet meer uren naar een leeg tekstvlak te staren, omdat je precies weet wat je moet schrijven
Hoe je met teksten zorgt dat je baasjes van koud naar warm krijgt, zodat ze klant worden.
Wat goed design is binnen websites, zodat je als een echte professional over komt
Weet je precies wat je moet aanpassen zodat je site meer klanten gaat opleveren

Wat andere dierenprofs ervan vonden:

sabine-ros-1.jpg
Omdat ik mijn website nooit kreeg zoals ik in gedachte had heb ik deze training aangeschaft en daar heb ik heel veel aan gehad. Simone legt alles op een duidelijke maar ook leuke manier uit, alles komt aan bod wat je nodig hebt voor een website. Het is een waardevolle cursus voor mensen die nog geen website hebben maar dus ook voor mensen (zoals ik) die wel al een website hebben maar waar nog verbeterpunten zijn. Ik ben door de training zo enthousiast geworden dat ik ook gelijk haar websitepakket heb aangeschaft wat ook zeker een aanrader is! Met alle tips en haar templates ben ik eindelijk op weg naar de website die ik altijd wilde hebben.
Sabine Ros
review-francis-dalebout-heel-paard-1.jpg
“Door deze training ben ik eindelijk in de ‘actie-modus’ gekomen. Omdat ik hiermee een helder stappenplan heb wat ik kan volgen, maak ik mijn website heel gericht. En dat bespaart tijd en scheelt een hoop frustratie. De lessen zijn kort genoeg om steeds even kort wat te doen. Het is heel helder uitgelegd en de voorbeelden inspireren ook enorm voor je eigen site. Van tevoren twijfelde ik of ik geld zou uitgeven aan iets waarvan ik vond dat ik het toch gewoon zelf moest kunnen, maar ik ben erg blij dat ik de training toch gekocht heb. Het biedt een schat aan inspiratie en dankzij deze training komt mijn website er ook eindelijk. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen die zelf een site wil maken, die ook echt helpt bij het maken van nieuwe klanten.”
Francis Dalebout
Miriam-Hartink.jpg
"Wat zit de training leuk in elkaar! Alles ziet er ten eerste prachtig uit en is lekker overzichtelijk. Je boodschappen zijn to the point, zonder oeverloze uitleg, vlot verteld en de video's zijn niet te lang (en dat vind ik persoonlijk erg prettig). De werkboeken zijn ook weer zó mooi opgemaakt. Alles bij elkaar is het iets wat je van tijd tot tijd er weer eens bij kan pakken voor een opfrisser van je website."

Die ijzersterke website kun jij ook krijgen

Als je ‘n beetje weet hoe je je eigen site moet aanpassen (op zijn minst de kleuren, je teksten en foto’s), kun je al zooooveel zelf verbeteren waarbij je ook echt verschil kunt gaan merken in de hoeveelheid aanvragen!

Een website die van baasjes klanten maakt, hoeft namelijk geen rocket science te zijn. Je moet alleen even weten hoe of wat.

Ik ga je in deze masterclass laten zien en leren wat nou een goede website maakt, en hoe je de belangrijkste pagina’s (zoals je home-, aanbod- en over mij-pagina) zo inricht dat ‘ie moeiteloos van baasjes klanten gaat maken.

Als je snel zelf aan de slag wil met je website, is dit een mooie eerste stap naar een sterke website.

Nu tijdelijk:

€ 47 17,-

(ex btw)

Veelgestelde vragen:

Voor altijd! Of ja, zo lang als mijn bedrijf bestaat en zo lang als mijn websites en dus de masterclass in de lucht blijft 😉 Dat zal niet zomaar veranderen! En zo wel, krijg je dat ruim van tevoren te horen.

Nope! Dit is geen training “Hoe werkt WordPress” (of welk systeem dan ook). Deze masterclass gaat vooral niet over hoe je iets technisch gezien voor elkaar krijgt op jouw site, want hangt helemaal van jouw systeem af. Het is onmogelijk om voor elk systeem uit te leggen hoe je bijv teksten of de vormgeving aanpast. Weet je zelf niet hoe iets moet, dan kun je hulp inschakelen van je websitebouwer of een technisch virtual assistant.

Dat maakt niks uit! De masterclass gaat over de inhoud, werking en vormgeving van je website en dan maakt het niks uit in welk systeem je website staat. Als je maar aanpassingen aan je site kunt (laten) doen.

Dat hoeft niet! Je kunt deze masterclass ook juist volgen vóór je nieuwe website, zodat je het meteen goed kunt aanpakken. En tijdens het maken kun je deze masterclass er natuurlijk mooi bij houden. En als je al een website hebt ook: dan kun je hem a.d.h.v. deze masterclass verder verbeteren.

Simone Hervij van Digitale Pootjes

Waarom ik zo graag welzijnsgerichte dierenprofs aan geweldige websites help

Kijk, ik wil net als jij gewoon niets liever dan dierenlevens mooier maken. Maar mijn kracht ligt niet bij (*kuch* vaak ook eigenwijze) baasjes leren hoe we diervriendelijk met dieren om kunnen gaan. Mijn kracht ligt juist bij hetgene waar jij waarschijnlijk de kriebels van krijgt: computers, vormgeving, marketing en techniek! 

Dus als ik die krachten nou gebruik om dierenprofs te helpen aan geweldige websites, zodat zij meer baasjes bereiken, daar makkelijker klanten van weten te maken en zo meer dieren kunnen helpen, dan verhogen we samen dierenwelzijn! Dat vind ik prachtig, daar doe ik het allemaal voor.

En dat wil ik zo laagdrempelig mogelijk voor je maken. Zodat jij je zoveel mogelijk kunt focussen op wat belangrijk is: de baasjes en hun dieren.

Hoe beter jouw website is, hoe beter dat is voor dierenwelzijn

Twijfel je ergens over? Wil je eerst wat aan mij vragen?