Er komt een gloednieuw, mooier en beter websitepakket dan ooit aan. Zet jezelf op de wachtlijst voor een mooie pilot-korting!

Jouw nieuwe website in no time op poten

Geen maanden aanklooien, maar snel live met een ijzersterke website die van bezoekers klanten maakt.

Dit gaan we niet meer doen:

Want zelf een goede website maken kan écht een stuk makkelijker & leuker!

Wat als je zelf, met gemak én plezier, je nieuwe website zou kunnen maken? Die niet alleen mooi is, maar er ook daadwerkelijk voor zorgt dat bezoekers klant worden?

Ik weet dat veel vrouwelijke ondernemers zichzelf digibeet noemen en liever niet zelf aan hun site beginnen, maar ook geen zin hebben in een duur en lang traject van al snel € 2.500.

Maar hee, het is 2024. Websites maken is niet meer zo lastig als vroeger 😉 Het wordt steeds makkelijker en gebruiksvriendelijker. Je moet alleen even door het bos de bomen weer gaan zien, weten wat erbij komt kijken en een helder stappenplan hebben.

Als je dat hebt, hoef je geen tijd te verspillen aan al die trial & error en kun je zonder stress snel live met een website waar je écht trots op bent. En dat zonder investering in een lang en duur webdesigntraject!

Met het websitepakket maak je die ijzersterke website makkelijk & snel zelf

De basis staat al klaar. De techniek en de vormgeving staan al als een huis. Je hoeft de pagina’s alleen nog maar in te vullen met jouw kleuren, lettertypes, foto’s en teksten. En ik ga je precies uitleggen hoe je dat doet!

Zó makkelijk is het om de pagina’s aan te passen:

Dit is een demonstratie met het vorige websitepakket, maar het idee is hetzelfde!

Complete website (niet slechts losse templates) waarin de hele basis al klaar staat; je hoeft het alleen nog maar in te vullen.

De basis techniek is al geregeld en hoef jij niet meer naar om te kijken: je hoeft je alleen nog maar te richten op de inhoud.

Met video’s waarin ik je laat zien hoe je zelf supermakkelijk alles zelf aanpast. Je kunt me stap voor stap nadoen.

Zelf makkelijk aanpassingen doen en meer pagina’s toevoegen aan je site. Je hebt alle vrijheid!

Per pagina meerdere templates om uit te kiezen, zodat sites niet op elkaar gaan lijken.

In korte tijd live met een future-proof website, die meer klanten aantrekt die met jou willen werken.

Kom je er zelf niet uit? Geen zorgen! In de besloten Facebook groep krijg je 3 maanden hulp. Je staat er niet alleen voor!

Prachtige, strategisch ingerichte pagina’s met schrijftips per blok. Je hoeft het dus niet zelf allemaal uit te denken.

Kies per pagina je favoriete lay-out

Je hebt keuze uit 2 á 3 templates per type pagina. Je kunt ook blokken van andere templates combineren. Zo hoeft je site dus niet op die van anderen met het websitepakket te lijken. Het is één grote blokkendoos!

Wat anderen over het websitepakket zeggen:

Dit zit er allemaal in het websitepakket:

Het unieke aan het websitepakket is dat je een complete werkende website krijgt, waarbij alles achter de schermen al geregeld en aan elkaar geknoopt is. Alles werkt al, out of the box. Je hoeft het alleen nog maar in te vullen met je eigen content.

Terwijl de meeste webdesigners die templates verkopen, alleen maar dat verkopen: losse template-bestanden.

Dat betekent dat je zelf de techniek eromheen zelf allemaal nog moet regelen. Je moet WordPress instellen, het thema installeren, de juiste plugins installeren (en überhaupt weten welke je wel en niet nodig hebt), de pagebuilder waar je mee werkt installeren en instellen. Je moet ook zelf de juiste pagina’s aanmaken en je menubalk goed instellen.

M.a.w.: eigenlijk moet je daarbij ALLES nog zelf doen, je krijgt alleen mooie lay-outs voor een paar pagina’s die je los kan importeren. Dat is zeg maar 10% van wat je allemaal nog meer moet doen en regelen. Daar is dan ook wel de prijs naar: meestal dat is goedkoper, juist omdat je nog zoveel zelf moet doen.

Maar ik wil liever dat je zo min mogelijk gedoe hebt. Dat je niet alsnog zoveel zelf moet doen, uitzoeken en instellen. Maar direct aan de slag kan, zodat je snel live kan.

Met mijn websitepakket hoef je alleen maar WordPress te installeren en één bestand te importeren, that’s it. Alles werkt dan al meteen. Vervolgens is het aan jou om je teksten, foto’s, kleuren en lettertypes in te stellen. Met andere woorden, het leuke werk 😊

Niet alleen mooi, maar ook zo strategisch ingericht dat je website van bezoekers klanten maakt.

Van elke pagina krijg je meerdere templates, zodat je wat te kiezen hebt. Je kunt ook blokken van andere pagina’s kopiëren + plakken in jouw pagina, zodat je eindeloos kunt combineren. Zo hoeft je website ook niet te lijken op die van anderen met het websitepakket. Het is eigenlijk één grote blokkendoos!

Deze templates zitten in het websitepakket:

 • Home (3 variaties)
 • Over mij (3 variaties)
 • Aanbod (3 variaties)
 • Freebie/weggever (3 variaties)
 • Blog overzicht (3 variaties)
 • Blogpost (3 variaties)
 • Contactpagina (3 variaties)
 • Error 404 (3 variaties)
 • Instagram links (1 variatie)
 • Privacyverklaring (1 variatie)
 • Algemene voorwaarden (1 variatie)
 • Header/menubalk (2 variaties)
 • Footer (2 variaties)

De licentie voor Elementor krijg je in een jaar van mij.

Na dat jaar kun je tegen betaling op mijn Elementor licentie blijven staan (goedkoper dan via Elementor zelf).

Je mag en kunt altijd overstappen naar je eigen licentie. Dat is heel eenvoudig en je raakt niks kwijt (kwestie van even inloggen op je eigen Elementor account en jouw licentie koppelen).

Elementor is in mijn ogen de makkelijkste en fijnste pagebuilder voor WordPress.

Met online video-training die stap voor stap laat zien hoe je je site aanpast. Je kunt mij gewoon stap voor stap nadoen. Zelfs als je jezelf digibeet noemt: dit gaat jou ook lukken!

Je krijgt ook toegang tot de besloten Facebook groep. Hier kun je al je vragen rondom de website kunt stellen, zodat ik of andere ondernemers je verder kunnen helpen. Je staat er dus niet alleen voor!

Deze groep is geschikt voor korte/snelle vragen rondom websites en het websitepakket. Kost je vraag veel tijd om beantwoorden of heb je veel extra hulp nodig, dan kan het zijn dat ik je uitnodig een strippenkaart te kopen voor extra 1 op 1 ondersteuning (á 90,- per uur).

Wil je gaan bloggen of heb je al een blog? No problem! In het websitepakket zit ook een prachtig vormgegeven blogsysteem, dus je direct gaan bloggen of je bestaande blogs importeren.

In elk tekstblok in de templates staan strategische schrijftips voor wat je op die plek zou kunnen vertellen. Elke pagina heeft al een strategische opbouw die je zo kunt gebruiken. Geen writers block meer dus!

Je kunt contactformulieren gebruiken waar je maar wil. Je kunt ze ook gebruiken als intake- of inschrijfformulier voor bijvoorbeeld een traject.

Met WordPress heb je te allen tijde de mogelijkheid om koppelingen te maken met zogeheten ‘3rd party’ tools (zolang het WordPress ondersteunt) en extra plugins te installeren. 

Denk bijv aan een nieuwsbriefsysteem (zoals Mailerlite) of afsprakensysteem (zoals Calendly). Dit moet je wel zelf regelen of laten doen, want ik geef ondersteuning op 3rd party plugins. Als je hier hulp bij nodig hebt, kan ik je eventueel doorverwijzen naar iemand die je hierbij kan helpen.

In deze bonusmodule vertel ik hoe je een sterke strategie in je site kunt verwerken, zodat je makkelijker van bezoekers klanten kunt maken.

In deze bonusmodule ga ik je leren hoe je zelf ijzersterke teksten kunt schrijven voor je website. Je hoeft dus niet meer uren naar een leeg tekstvlak te staren, omdat je straks precies weet wat je moet schrijven!

In deze mega waardevolle bonusmodule ga ik je in begrijpbare taal uitleggen:

 • Wat SEO is en hoe het werkt
 • Op welke zoekwoorden je wel en niet moet inzetten voor maximaal resultaat
 • Hoe je aanbod-pagina’s en blogs schrijft die SEO-proof zijn
 • Hoe je je website op technisch vlak ook SEO-proof maakt, zonder je laptop uit ‘t raam te willen gooien

 

Zodat je met je website hoger in Google komt en je 24/7 potentiële klanten op je website krijgt.

Als je goed gevonden wordt in Google:

 • Krijg je organisch (en dat is gratis t.o.v. ads) veel meer bezoekers op je site

 • Heb je 24/7 kans op nieuwe klanten, zonder dat je daarvoor continue zichtbaar voor moet zijn

 • Ga je van meer bezoekers klanten maken, meer omzet draaien en kun je veel meer mensen en/of dieren helpen.

 • Ga je werken aan SEO misschien nog wel leuk vinden ook, omdat je erachter komt dat het geen rocket science is.

 • Weten klanten jou te vinden, in plaats van dat jij erachteraan moet of continue zichtbaar moet zijn op social media.

Zo werkt het:

1

Na aanschaf krijg je direct toegang tot het websitepakket en de online training. Als je wil, kun je direct helemaal zelfstandig met je website aan de slag!

2

In de online training vind je instructies en de bestanden die je nodig hebt om het websitepakket te installeren op jouw hosting. Als je nog geen hosting hebt, kun je ook in de training vinden hoe je dat regelt.

Liever je huidige site live houden terwijl je aan je nieuwe site werkt? Dat kan! Hoe je dat doet, leg ik ook uit in de training.

3

Als je het websitepakket hebt geïnstalleerd, kun je aan de slag (m.b.v. de training).

4

Loop je ergens vast? Dan kun je mij (en andere ondernemers die ook bezig zijn met hun site) gewoon om hulp vragen via de Facebook groep.

5

Wanneer je zo goed als klaar bent, kun je mij er nog even doorheen laten gaan met een strak-trek-sessie (optioneel toe te voegen aan je pakket), of zelf nog even goed je site nalopen a.d.h.v. de checklist die je van me in de training krijgt.

6

En dan kun je live! Laat die bezoekers maar komen! Hierna kun je altijd nog op je gemak aan je website werken; die is nooit af!

Ja, ik ga aan de slag met mijn nieuwe website!

Eenmalig

997,-

797,-

in 2 maandelijkse termijnen

500,-

399,-

in 3 maandelijkse termijnen

333,-

269,-

Met deze investering gaat 3% naar een dierendoel. Meer lezen

Bedragen zijn exclusief btw.

Op moment van schrijven is de training nog in ontwikkeling en hoop ik elke week een nieuwe module af te hebben waar je mee aan de slag kunt. Je kunt nu nog niet direct beginnen met je site, maar wel als early birder een lekkere korting meepakken. Begin april kun je starten met de eeste module.

Optionele modules:

Deze opties kun je direct toevoegen aan je winkelmand tijdens het afrekenen via de knoppen hierboven, of later nog aanvragen.

Installeer-service | 99,-

Ik installeer het websitepakket voor je op jouw hostingpakket (zie de FAQ onderin voor meer over geschikte hosting), eventueel op een subdomein.

Boekingsysteem

Laat baasjes via je website afspraken inplannen én direct afrekenen. Dit is meteen inclusief de eenvoudige webshop, omdat die nodig is voor het afrekenen.

€ 397 + jaarlijkse licentiekosten van € 59

Strak-trek-sessie | 199,-

Wanneer jij zo goed als klaar bent met je site, ga ik er in in max twee uur doorheen met de strak-trek-sessie om het design na te lopen en hier en daar strakker te trekken.

Strategiesessie | 199,-

Ik kan strategisch met je meedenken over de strategie binnen je website via een Zoom- of belsessie van 2 uur. Zodat je daarna per pagina precies weet wat erop moet en hoe je klanten van A naar B krijgt.

Online leeromgeving

Verkoop onbeperkt online cursussen aan baasjes. Ik zet de gehele leeromgeving qua techniek en vormgeving voor je klaar en jij hoeft alleen de cursus inhoud nog toe te voegen.

€ 1.497 + jaarlijkse licentiekosten van € 99

Ondernemers met het websitepakket
0
Gemiddeld cijfer wat ondernemers hun nieuwe website geven
0
Jaren die ik ervaring heb met websites maken

Als jouw nieuwe website live staat...

Deze ondernemers hebben hun nieuwe website al zelf gemaakt:

“Ik ben heel trots op mijn website. Maar nog fijner: de site blijft veel nieuwe klanten genereren! Het is de investering dubbel en dwars waard geweest. Niet meer twijfelen; doen.”

“Ik ben diep onder de indruk van hoe dit gemaakt is. Ik als digibeet begreep heel goed wat er moest gebeuren: de cursus is mega gebruiksvriendelijk. Echt een dikke aanrader, dankjewel Simone!”

“Alles is nu één geheel en straalt professionaliteit uit. Ik zal Simone zeker aanraden aan andere ondernemers. ”

“Het fijne is dat echt alles voor elkaar is, dus dat je het echt alleen naar jouw smaak hoeft aan te passen. Aanrader dus!”

“Omg Simone! Ik heb m’n eerste (onbekende) klant al via mijn website! Ze heeft het inschrijf formulier ingevuld! M’n site is nog geen 24u online! Echt heel onwerkelijk!”

“Ik zou echt alle ondernemers aanraden om het websitepakket van Simone aan te schaffen! Het gaat je zo helpen en veel werk uit handen nemen.”

Ik vind dat elke ondernemer anno nu snel, makkelijk en professioneel live kunnen met een ijzersterke website

Zelf hou ik helemaal niet van dat overdreven gedoe van een groot traject van een website op maat. Waar je eerst vooraf eindeloos samen gaat uitkristaliseren wat je ‘customer journey’ is, wat je kernwaarden zijn, blablabla.

Zullen we eerst gewoon lekker gaan zorgen dat je live staat met een geweldige website die er super strak en netjes uit ziet en een goede basis strategie heeft? Zodat je de komende jaren lekker vooruit kunt? En je kunt ontdekken wat wel en niet voor je werkt, wie je ideale klant is en wat je precies wil uitstralen?

Zodat je gaanderweg kunt bijschaven waar nodig, omdat je zelf je site eenvoudig kunt aanpassen? Waardoor je niet elk jaar weer een nieuwe website nodig hebt en weer opnieuw die hele molen door kan?

Het websitepakket is voor jou als:

Dit is niet voor jou als:

Wat anderen over het websitepakket zeggen:

Veelgestelde vragen:

Hosting is een stukje ruimte op het internet waarop jij jouw website zet. Daar betaal je een ‘hosting provider’ een maandelijks bedrag voor. Een domeinnaam krijg je er vaak gratis bij als je een hostingpakket afneemt. 

Om het websitepakket te kunnen installeren, heb je ‘gewone’ hosting nodig (zoals Vimexx en Antagonist). Niet-gewone hosting zijn partijen als Showit, Jimdo, Wix, Jouwweb etc. Daar kun je het websitepakket dus niet op installeren.

Versio en Strato raad ik niet aan. Je kunt bijv bij Vimexx (klik) een hostingpakket afnemen, en dan heb je meestal genoeg aan het Plus pakket. Zorg in ieder geval dat je hosting en domeinnaam bij dezelfde partij staan, wel zo makkelijk.

Let op: als je van hosting verandert, moeten je domein + eventueel zakelijke email verhuisd worden naar de nieuwe hosting. Dit is je eigen verantwoordelijkheid en je kunt meestal gewoon om hulp vragen aan de support van je nieuwe hosting. Bijv Vimexx verhuist je site + domein + email gratis voor je binnen 30 dagen na aanschaf van het pakket.

Hier een handig overzichtje:

 • Je investering in het websitepakket is eenmalig. Je zit bij mij niet vast aan een abonnement.
 • De Elementor licentie krijg je van mij gratis. Wil je die op je eigen naam hebben of stop ik zelf ooit met Elementor, dan kost dat je $59 per jaar.
 • Hosting + domein: afhankelijk welke partij je kiest. Bij bijvoorbeeld Vimexx kost het Plus pakket € 65,19 per jaar.

 

In principe is dat dus alles. Wil je zelf later nog geavanceerde functies laten toevoegen, dan betaal je eventueel voor de webbouwer/technisch VA en/of licenties voor de plugin.

Eventueel kun je bij mij een strippenkaart nemen voor extra 1 op 1 hulp. Ook is mijn onderhoudabonnement optioneel en zeker niet verplicht.

Dat maakt in principe niet uit, als je er maar makkelijk WordPress op kunt installeren. En als je hostingpakket maar krachtig genoeg is om Elementor soepel te draaien. Hier check je de minimale vereisten. Maar let op: dit zijn slechts de minimale vereisten. PHP versie 8.1 is veel beter/sneller dan 7.4. Twijfel je? Stuur de link dan even door naar je hostingpartij en vraag of jouw pakket sterk genoeg is.

Ik raad ook aan je domeinnaam + hostingpakket bij hetzelfde bedrijf te hebben, dat is wel zo makkelijk voor jezelf.

Dat is het mooie: je kunt ALLE vormgeving in een handomdraai aanpassen. Dus al zijn de kleuren groen en gebruik jij vooral paars in je huisstijl, dan maak je het gewoon paars, in combinatie met wit bijvoorbeeld.

Het is altijd zo leuk om te zien hoe een paar kleine aanpassingen in vormgeving gelijk een heel andere sfeer neerzetten!

Jazeker! Je kunt oneindig veel pagina’s toevoegen. 

Dat is het mooie en unieke aan dit websitepakket: juist om dat te voorkomen heb ik per pagina meerdere variaties gemaakt om uit te kiezen, én kun je gewoon blokken van andere pagina’s mixen en matchen. Dus bijv het ene blok van template #1 en dat ene blok voor je reviews van template #3. 

Elke pagina kun je dus helemaal naar eigen wens en smaak samenstellen. Je hebt alle vrijheid! Alleen al andere foto’s, lettertypes en kleuren doen al zoveel, waardoor het al snel niet meer op andere websites van dit pakket lijkt. Hoe jij het template aanpast en eigen maakt, maakt dus het verschil.

Ja! Het mooie van WordPress is dat je altijd nieuwe functies kunt toevoegen. Je kunt op elk moment elke functie die je wilt (laten) toevoegen. Heb je hulp nodig bij een extra functie toevoegen? Mail me gerust even, dan kan ik je waar nodig doorverwijzen naar een expert die je hierbij kan helpen.

Dit zit niet inbegrepen in het websitepakket, maar je kunt wel een onderhoudsabonnement bij me afnemen. Maar je kunt in principe ook zelf je site onderhouden als je dat ziet zitten. In de training geef ik daar tips voor.

De site is SEO-vriendelijk, wat betekent dat hij met de juiste instellingen gewoon goed gevonden kan worden. Maar je zal hier zelf mee aan de slag moeten, want je vindbaarheid met SEO hangt helemaal af van de teksten die je gebruikt.

Geen zorgen! Je kunt om hulp vragen in de besloten Facebook groep. Heb je toch wat meer 1-op-1 hulp nodig? Dan kun je een sessie boeken waarin we via Zoom ons beeld delen en samen door je issues heen lopen. Of je huurt mij per uur in (90,- p/u ex btw) als je mij iets wil laten doen.

Als je het liever niet zelf af maakt, kun je altijd nog upgraden naar het Website in een week traject. Dan maak ik de website verder voor je af. Mail in dat geval even voor de mogelijkheden 😊

Ik overweeg ook teksten te gaan schrijven voor klanten die dit zelf niet zien zitten. Als hier animo voor is, ga ik dat ook aanbieden. Wil je mij je teksten laten schrijven? Mail me even om de mogelijkheden te bespreken!

Voor foto’s kun je eventueel op Pexels kijken voor gratis stockfoto’s. Wil je professionele foto’s laten maken? Vraag er even naar in de besloten Facebook groep, dan kunnen ik en andere ondernemers passende fotografen aanbevelen.

Eerst even kennismaken?

Wil je eerst graag even zien hoe het websitepakket achter de schermen werkt? Dat kan ik je laten zien in een demo. Kun je meteen al je vragen aan me stellen 😊 Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

Je kunt vandaag nog starten en binnen enkele dagen (of weken) je nieuwe website live hebben staan.