Extra templates

Lees hier hoe je templates importeert in je site.

Landingspagina voor je webshop

voorbeeld | download template (.json)

Alles kun je natuurlijk aanpassen qua volgorde, hoeveelheid, etc. Alles moet wel met de hand ingesteld worden, dus zelf de knop van de link van acties instellen naar een pagina waar je ze heen wilt sturen. Zelfde geldt voor de categorieën.

Instructies voor ‘Aanbevolen producten’ & ‘Nieuwe producten’:

Bij de aanbevolen + nieuwe producten is het zo dat je in het product als categorie ‘nieuw’ of ‘aanbevolen’ kunt aanvinken. Dan komt het product daar automatisch onder te staan. En zo kun je nog meer categorieën toevoegen en instellen ze daar te laten verschijnen.

  1. Maak via je Dashboard -> Producten -> Categorieën de categorieën aan die je graag op je landingspagina wilt instellen (zoals aanbevolen en nieuw).
  2. Pas een paar producten aan en ken de nieuwe categorie toe, om straks te kunnen zien of het goed werkt.
  3. Importeer het template en pas hem toe op een nieuwe pagina (dus niet in het template zelf werken) zoals aangegeven in de instructies in de pootleiding
  4. Klik onder ‘Aanbevolen producten’ de producten aan (‘Products Grid’). Daar staat bij jou nu nog ‘Products not found’, dat klopt en gaan we nu fixen!
  5. Onder het tabje ‘Inhoud’ ga je naar ‘Include category’ en kies daar de producten met specifieke categorie die je hier tevoorschijn wilt laten komen.