Er komt een gloednieuw, mooier en beter websitepakket dan ooit aan. Zet jezelf op de wachtlijst voor een mooie pilot-korting!

Over Simone

Ik vind dat elke ondernemer anno nu snel, makkelijk en professioneel live moet kunnen met een ijzersterke website

En daarvoor is in mijn ogen geen duur, eindeloos website-traject nodig!

Zelf hou ik ook helemaal niet van dat overdreven gedoe van zo’n groot traject van een website op maat. Waar je eerst vooraf eindeloos samen gaat uitkristalliseren wat je ‘customer journey’ is, wat je kernwaarden zijn, blablabla.

En begrijp me niet verkeerd, dat is natuurlijk allemaal ergens goed voor (en alle grotere webdesignbureaus lachen mij nu vast uit), maar… bleeeehh! 🙄🥱 Voor de meeste, relatief eenvoudige websites, is dat gedoe ook helemaal niet nodig joh.

Zullen we eerst gewoon lekker gaan zorgen dat je live staat met een geweldige website die er superstrak en netjes uit ziet en een goede basisstrategie heeft? Zodat je de komende jaren lekker vooruit kunt? En je kunt ontdekken wat wel en niet voor je werkt, wie je ideale klant is en wat je precies wil uitstralen?

Zodat je gaandeweg kunt bijschaven waar nodig, omdat je zelf je site eenvoudig kunt aanpassen? Waardoor je niet elk jaar weer een nieuwe website nodig hebt en weer opnieuw die hele molen door kan?

Simone Hervij van Digitale Pootjes

Mijn eigen website is ook nooit af en groeit met mij mee

Een website is geen reclamefolder die je naar de drukker stuurt en daarna niet meer aangepast kan worden. Het is aanpasbaar, als je maar de juiste fundering hebt.

Daarom had ik op het MBO en kunstacademie (ik heb op beide in totaal 8 jaar grafisch ontwerp gestudeerd) ook een hekel aan print. Naast het feit dat DE PRINTER HET NOOIT DOET en het er NOOIT uit komt zoals je bedoelt (😫), stond het idee dat het meteen definief is me tegen.

Laat mij maar lekker iets maken en bijsturen zodra ik een dag later ineens zie wat er nóg beter kan. Want dat hebben we denk ik allemaal: wat we de ene dag prachtig vinden, kunnen we een week later ineens spuuglelijk vinden.

Daarom leer ik jou ook het liefst hoe je zelf je website kunt aanpassen.​ Dan ben je niet voor elke scheet afhankelijk van een webdesigner, waar je eerst weer lang op moet wachten, moet bijsturen want dat was net niet wat je bedoelde, en je weer een factuur krijgt. Dat is zó 2010 😉

Ik hou ervan om ogenschijnlijk lastig technisch gedoe zo simpel mogelijk voor je te maken

En hee, het is 2024. Websites maken is niet meer zo lastig als vroeger. Ik heb op mijn 13e op mijn zolderkamertje nog websites gemaakt met HTML, maar dat is niet meer nodig.

Zelf een website maken die er super goed uit ziet en klanten oplevert kun je tegenwoordig gewoon zelf maken. Zonder in te leveren op vrijheid qua design of functies (looking at you Jouwweb en Jimdo).

Je moet alleen even weten welke tools je daarvoor nodig hebt (en welke vooral niet), wat erbij komt kijken, iemand hebben om op terug te kunnen vallen, en een helder stappenplan hebben.

En die geef ik je graag! Daarom heb ik het websitepakket ontwikkeld. Ideaal voor ondernemers die zelf met hun site aan de slag willen, maar ook weer niet vanaf nul willen beginnen. En gewoon snel live willen kunnen, zonder maanden te moeten wachten op een website op maat.

Waar ik vandaan kom:

Waar ik vandaan kom:

Feitjes over mij

Simone Hervij van Digitale Pootjes met Ted

Wat anderen over het websitepakket zeggen: