Er komt een gloednieuw, mooier en beter websitepakket dan ooit aan. Zet jezelf op de wachtlijst voor een mooie pilot-korting!

ONLINE SEO-CURSUS VOOR DIERPROFESSIONALS

Hoger in Google

Zorg dat je goed gevonden wordt via Google, zodat je van meer baasjes klanten maakt en meer dieren kunt helpen.

Laat die baasjes maar komen, toch?

Je hebt een heel aanbod ontwikkeld en mooi uitgestald op die website waar je heel erg je best op hebt gedaan. Dus laat die baasjes maar komen! Maar als je je statistieken bekijkt, ga je niet bepaald kwispelen. Als je iets post op social media krijg je wel wat kliks naar je site, maar verder…?

🦗🦗🦗 

Verder blijft het iets te stil en je kunt wel wat meer klanten gebruiken. En ik weet het, het liefst blijf je als digibeet zo veel mogelijk weg van die laptop, maar stiekem weet je: als je meer bezoekers op je site wilt en zo meer baasjes wilt helpen, zul je echt moeten zorgen dat er meer bezoekers op je site komen.

Het zou toch ook mega zonde zijn als er geen hond op die website komt, waar zoveel energie in heeft gezeten? Precies, dus tijd om te zorgen dat je website goed vindbaar wordt via Google!

Geldt dit ook voor jou?

Je hebt wel een website, maar weinig bezoekers
Je kunt jezelf niet of nauwelijks vinden via Google
Je hebt structureel te weinig klanten en hoopt steeds maar op genoeg doorverwijzingen
Je hebt het gevoel continue zichtbaar te moeten zijn op social media en moet leuren om klanten
Je bent die lege plekken en lage omzet zat

Juist als je zoveel mogelijk tijd met dieren wilt spenderen, is heel interessant om ervoor te zorgen dat je goed vindbaar bent via Google. Daarvoor moet je vooral in het begin even tijd investeren. Maar als je eenmaal hoog in Google staat, komen er continue baasjes op je site terwijl jij onderweg bent naar je cliënt. En heb je weer een nieuwe aanvraag binnen terwijl jij in een Zoom-call zat met een baasje.

Als je goed gevonden zou worden via Google:

Krijg je organisch (en dat is gratis t.o.v. ads) veel meer bezoekers op je site

Heb je 24/7 kans op nieuwe klanten, zonder dat je daarvoor continue zichtbaar voor moet zijn

Ga je van meer baasjes klanten maken, meer omzet draaien en kun je veel meer dieren helpen.

Zit er een goede strategie in je site, in plaats van dat je hiervoor maar wat deed.

Ga je werken aan SEO misschien nog wel leuk vinden ook, omdat je erachter komt dat het geen rocket science is.

Weten klanten jou te vinden, in plaats van dat jij erachteraan moet.

Jij hoort gewoon op die eerste pagina

Speciaal voor ondernemers in de dierenbranche heb ik een online cursus ontwikkeld waarin ik je in begrijpbare taal (zelfs voor zelfbenoemde digibeten) uitleg:

Wat SEO precies is en hoe het werkt
Op welke zoekwoorden je wel en niet moet inzetten voor maximaal resultaat
Hoe je aanbod-pagina’s en blogs schrijft die SEO-proof zijn
Hoe je je website op technisch vlak ook SEO-proof maakt, zonder je laptop uit ‘t raam te willen gooien

In deze online cursus leer je alles dat je nodig hebt om te starten met SEO en resultaat te gaan zien

In 14 lessen leer ik je alles over:

 

De basics van SEO

Wat je uit Google Search Console kunt halen

Wat zoekwoorden zijn & hoe je ze kiest

Hoe je zoekwoorden inzet om je ideale klant naar je site te trekken

Hoe je sterke, SEO-proof teksten schrijft die scoren

Hoe je je site ook technisch SEO-proof optimaliseert

Hoe je je pagina’s zo inricht zodat ze ook daadwerkelijk klant willen worden

Checklists, sheets en werkboeken en opdrachten om mee aan de slag te gaan

EENTJE OM OVER NA TE DENKEN:

Wat zou het met dierenwelzijn doen als we er samen voor zorgen dat de eerste pagina’s vol staan met welzijnsgerichte dierprofessionals?

Deze cursus is voor jou als:

… je dierenwelzijn voorop stelt en welzijnsgericht werkt.
… je een dierprofessional bent. Zoals hondenschool, hondengedragstherapeut kattengedragstherapeut, dierenfysio, trimsalon, hippische ondernemer, dierenfotograaf, hondenmasseur, dierentolk, webshop voor dieren
… je een website hebt met een CMS-systeem (zoals WordPress, Wix, Showit, Jouwweb, Jimdo etc)
… niet bang bent voor computers.
… je lokaal werkt of juist online.
… je nieuw bent met SEO.

Dit is niet voor jou als:

… je met dominantie, dwang of fysieke correcties werkt
… je je laptop bij één obstakel al uit het raam wilt gooien
… je al precies weet hoe SEO werkt, daar goede resultaten mee behaalt maar nog geavanceerder wilt optimaliseren (m.a.w. als je SEO voor gevorderden zoekt, is deze cursus niet voor jou)
… je geen tijd wilt vrijmaken (bijv 1 uurtje per week) om aan je SEO te werken
… je verwacht dat je met één klik op de knop binnen een week op 1 staat

Je gaat ‘r haast zelf van kwispelen:

review-monique-dorst
"De cursus Hoger in Google is overzichtelijk opgezet en bevat alles wat je moet weten om met je eigen SEO aan de slag te gaan. Of je nu wilt bloggen of mensen direct via je site wilt uitnodigen te boeken, met deze cursus weet je precies hoe je dat zo kunt aanpakken dat Google jou lief gaat vinden. En dat wil je, want zo vinden meer mensen hun weg naar jouw mooie aanbod! Het is wat taaie stof, maar Simone maakt het begrijpelijk en vertelt het op zo'n manier dat het zelfs leuk wordt om naar te luisteren. Ik raad de cursus aan als je graag meer klanten wilt gaan aantrekken via je site!"
Monique Dorst
jessica-bewustmetje-hond
“De "Hoger in Google" cursus van Digitale Pootjes is een echte aanrader! Je krijgt de benodigde basis, uitleg in begrijpbare taal en daarnaast waardevolle informatie om zelf aan de slag te kunnen met je website. Ik heb net de cursus afgerond en ik sta te springen om alles in de praktijk te brengen! 🙌🏼”
Jessica Boekholtz
trusteddogs
“ik heb de cursus nog niet eens helemaal kunnen volgen, laat staan toepassen, maar ik ben er nu al enorm enthousiast over 😁🥳 de info en tips die simone geeft zijn duidelijk en toepasbaar. naast de tips die ik kreeg over SEO, geeft haar manier van info geven mij ook inspiratie om andere dingen op mijn website aan te passen. mijn site is verre van perfect, maar met de tips en tricks van simone lift ik hem wel naar een hoger niveau 💪”
Tamara Dermaux
review-team-up
"Wat zo fijn is aan alle trainingen EN aan Simone?😉 Ze legt je het allemaal stapsgewijs uit, in gewoon mensentaal! Ook als je er geen verstand van hebt geeft Simone je het gevoel dat je het begrijpt! Want als ik dat ‘hoger in Google’ kan, kan jij ook! En het leuke van je SEO zelf doen, is dat je ook het waarom erachter weet! Ik ben nu vindbaar in Google 🙏"
Samantha van der Ham

Ja, ik doe mee met deze cursus en krijg:

€ 297 150,-

(ex btw)

Veelgestelde vragen:

Het heeft zéker nog zin. Het ding is dat je niet moet willen concurreren op de algemene zoektermen. Bijv met enkel ‘puppycursus’ of ‘paardrijden’ is het lastig bovenaan komen. In de cursus leer ik je wat je wél kunt doen om geen last te hebben van stevige concurrentie.

Bij deze DIY cursus zit geen support inbegrepen. Daar is de prijs dan ook naar. Heb je echt extra hulp nodig voor kleine korte vragen, dan kan dat via de strippenkaart.

Wil je dat er wordt meegedacht over jouw SEO, dan kun je het beste naar iemand gaan die gespecialiseerd is in SEO. Deze cursus heb ik gemaakt om dierenprofs te helpen de basics te begrijpen en daarmee een heel eind te komen. Maar ik ben zelf geen specialist en verwijs je daarom (bij specifieke vragen over SEO) liever door naar iemand die dat wel is.

Dat kan niemand garanderen (als iemand dat wel doet: wegwezen, red flag!), want je weet nooit wat je concurrenten wel of niet aan SEO doen voor een specifiek zoekwoord. Je kunt wel voorspellen hoe moeilijk het is om met een zoekwoord te scoren, hoe leer ik je in de cursus.

Verder is het echt goed mogelijk om met de juiste technieken zo hoog mogelijk de komen en het doel is sowieso de eerste pagina en natuurlijk het liefst bovenaan. Hoe goed dat lukt, is afhankelijk van hoe goed je toepast wat ik je in de cursus leer. Ik leer je hoe en geef je de tools, maar je moet het echt zelf gaan doen.

De cursus heb ik speciaal ontwikkeld met a-technische dierenprofs in mijn achterhoofd 😉 Ik houd het in de cursus eenvoudig, behapbaar en haalbaar voor je. Je kunt het met SEO zo gek maken als je wilt, maar al het super technische spul voor gevorderden laat ik lekker achterwege. Heb je ook helemaal niet nodig om goede resultaten te zien. We houden het simpel en begrijpbaar, jij kan dit ook!

Als je de basics al kent, zelf SEO hebt toegepast op je site en resultaten behaalt die je verlangt, dan heb je deze cursus niet meer nodig en kun je beter op zoek naar een cursus voor gevorderden. Als je wel wat weet, maar het gevoel hebt dat je maar wat doet en nog niet de resultaten ziet die je verlangt, dan is deze cursus ook wat voor jou.

 

Je moét niet bloggen, want je gaat ook al resultaten zien als je je aanbod-pagina’s optimaliseert voor Google. Bloggen kan wel enorm helpen beter gevonden te worden. Maar ook daar moet je niet te moeilijk over denken: je hoeft écht geen geniale schrijver te zijn om waardevolle blogs te maken. In de cursus help ik je hierbij.

Wat je zelf wilt, het mag helemaal op jouw tempo! Probeer bijvoorbeeld een uur per week vrij te maken om de cursus te volgen en toe te passen. 

Dat is heel moeilijk te voorspellen, maar houd zeker rekening met maanden. Google heeft tijd nodig om te wennen aan je vers geoptimaliseerde website en daar gaat tijd overheen. Verwacht, net als bij jouw eigen klanten, geen quick fix.

Ik bied zelf geen SEO op maat pakketten aan. Mijn tijd is ook maar beperkt en ik vind het veel waardevoller als zoveel mogelijk dierenprofs dit zelf onder de knie krijgen, zodat we massaal zorgen dat welzijngsgerichte dierenprofs bovenaan komen. Juist omdat het zo goed te doen is om het zelf te doen: iedereen die begrijpt hoe het werkt kan dit.

 
Simone Hervij van Digitale Pootjes

Waarom ik zo graag welzijnsgerichte dierenprofs aan geweldige websites help

Kijk, ik wil net als jij gewoon niets liever dan dierenlevens mooier maken. Maar mijn kracht ligt niet bij (*kuch* vaak ook eigenwijze) baasjes leren hoe we diervriendelijk met dieren om kunnen gaan. Mijn kracht ligt juist bij hetgene waar jij waarschijnlijk de kriebels van krijgt: computers, vormgeving, marketing en techniek! 

Dus als ik die krachten nou gebruik om dierenprofs te helpen aan geweldige websites, zodat zij meer baasjes bereiken, daar makkelijker klanten van weten te maken en zo meer dieren kunnen helpen, dan verhogen we samen dierenwelzijn! Dat vind ik prachtig, daar doe ik het allemaal voor.

En dat wil ik zo laagdrempelig mogelijk voor je maken. Zodat jij je zoveel mogelijk kunt focussen op wat belangrijk is: de baasjes en hun dieren.

Hoe beter jouw website te vinden is via Google, hoe beter dat is voor dierenwelzijn

Twijfel je ergens over? Wil je eerst wat aan mij vragen?