Er komt een gloednieuw, mooier en beter websitepakket dan ooit aan. Zet jezelf op de wachtlijst voor een mooie pilot-korting!

Jouw bedrijf makkelijk & snel Digitaal op Poten

Met dit complete pakket krijg je alle tools om jouw welzijnsgerichte bedrijf digitaal op poten te krijgen. Waardoor je zoveel mogelijk baasjes kunt aantrekken, meer omzet maakt en dierenwelzijn verhoogt.

Als dierenprof wil je gewoon dit:

Je wil zoveel mogelijk baasjes en hun dieren helpen, niet urenlang verspillen aan digitaal geneuzel.

Online makkelijk te vinden zijn, zonder maanden al het technische gedoe uit hoeven zoeken.

Een ijzersterke website die gewoon wérkt en zorgt dat baasjes heel graag klant bij je willen worden.

Meer omzet en impact maken, doordat je meer baasjes en dieren helpt, waardoor dierenwelzijn stijgt.

Zonder zorgen of stress zelf aan je website en online zichtbaarheid werken. En altijd iemand om op terug te vallen!

Geen tijd verspillen aan zelf proberen een mooi design te maken, of uitvogelen hoe je een website strategisch inricht.

Je staat liever met je laarzen in de modder om baasjes en dieren te helpen, dan urenlang klooien op je laptop

Maar wat nou als dat helemaal niet hoeft?

Wat nou als je snel en makkelijk zélf een website kunt maken die klanten oplevert?

Ik heb al 100+ dierenprofs geholpen aan een betere website, die daardoor een veel betere online zichtbaarheid kregen en daarmee van meer baasjes klanten maken.

Ik weet dat een GOEIE website voor veel dierenprofs als een moeilijk, overweldigend ding wordt gezien dat al snel € 2500 of meer kost.

Maar ik ga het makkelijk en behapbaar voor je maken. Ik geef je ‘n complete basis voor je website die je alleen nog meer hoeft in te vullen, hoe je zorgt dat er baasjes op komen, en hoe je daar klanten van maakt.

Zodat jij snel en zonder stress live kunt met ‘n geweldige website en je je zo snel mogelijk weer op de dieren kunt richten.

Ik heb alles al voor je uitgedacht:

Eerst leer ik je met mijn online training 'In 5 stappen een website die van baasjes klanten maakt' hoe ijzersterke websites in elkaar zitten. Kun jij het meteen goed doen!
Dan ga je a.d.h.v. het websitepakket aan de slag met je eigen nieuwe website. Je krijgt templates en een complete basis die je alleen nog maar hoeft in te vullen!
Je krijgt een masterclass van DaKo Fotografie over do's en don'ts over de foto's op je website, en hoe je aan (goede) foto's komt.

En dan sta je al live met een geweldige website! 🥳 Maar hij moet wel gevonden worden door baasjes. Dus we gaan nog even door:

Als je site eenmaal staat, ga je in mijn online training 'Hoger in Google' leren hoe je bezoekers op je site krijgt via Google, zodat je 24/7 (terwijl jij les staat te geven of onderweg bent naar 'n cliënt) nieuwe klanten in je inbox krijgt.
Je staat er niet alleen voor, maar je krijgt hulp als je ergens niet uit komt.
En om nóg meer klanten te krijgen, gaat Sandra van Mindpet je leren hoe je via social media van baasjes klanten maakt. Je krijgt ook Canva templates om meteen posts mee te maken.

Hiermee zul je waarschijnlijk al wel volgeboekt worden 🔥 Maar wil je meer, groter groeien en opschalen? Dan stopt het hier nog niet:

Maak een e-book (templates inbegrepen!) als weggever om een maillijst mee op te bouwen. De cursus hieromheen volgt nog en krijg jij t.z.t. gratis!

Je gaat ‘r haast zelf van kwispelen:

review-claudia-blaf
"In het begin was het zeker even wennen, maar de uitgebreide video handleiding met stap voor stap beschrijving was duidelijk en al heel snel wist ik precies hoe ik zelf mijn website kon aanpassen. De template is schitterend en zit echt heel goed in elkaar. Nadat mijn website live was gegaan, kreeg ik in de eerste maand al diverse aanmeldingen via het inschrijfformulier. Aanrader dus!"
Claudia van der Vorst
de-honderwijzer-saskia-kolthof
"Dit is een super investering geweest voor mijn bedrijf. Het pakket biedt veel mogelijkheden om pagina’s te maken die je volledig in kunt vullen naar eigen inzicht en huisstijl. Simone geeft in haar videotraining en in de pootleiding (briljante vondst!) veel heldere en makkelijk te begrijpen informatie zodat je nieuwe website snel, mooi en commercieel aantrekkelijk online kan gaan. Simone is toegankelijk in het contact en makkelijk bereikbaar als je vastloopt of vragen hebt. Ik ben heel trots op mijn website. Maar nog fijner: de site blijft veel nieuwe klanten genereren! Het is de investering dubbel en dwars waard geweest. Ik had de kosten er in een half jaar tijd uit. Niet meer twijfelen; doen."
Saskia Kolthof
remiebrink.jpg
“Alles is nu één geheel en straalt professionaliteit uit. Het was voor mij erg prettig dat zij de technische onderdelen in het template al geregeld had en ik meteen kon beginnen met het aanpassen. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren, op al mijn vragen kwam een duidelijk en uitgebreid antwoord. Ik zal Digitale Pootjes zeker aanraden aan andere dierprofessionals.”
Remie Brink
paddy
"Dit is iets waar ik erg tegenop zag en ik wist niet goed waar ik moest beginnen. Simone heeft dit proces een heel stuk makkelijker gemaakt! Met de duidelijke video’s, tips, richtlijnen en support via de mail heb ik het toch kunnen doen. Aan het einde doet ze ook nog eens een laatste check zodat je zeker weet dat de website met een gerust hart live kan. Super fijn!"
Paddy Boekholtz
review-evabuter.jpg
“Ik vind dit ZO’N verademing na waar ik eerst zat. Dat kostte me wéken aan hoofdpijn en gedoe. En dit is gewoon klik klik klik, klaar. Echt een verademing. En de online training is mega duidelijk, makkelijk, overzichtelijk en heel goed te doen. Dit moet voor iedereen begrijpbaar zijn.”
Eva Buter
feathervale.jpg
“Mijn website was er niet geweest zonder Digitale Pootjes! Snelle, duidelijke hulp wanneer je het nodig hebt en overzichtelijke feedback. Ook is het heel goed uitgelegd, weinig kan je verkeerd doen. En I love it! Ik ben enorm trots op de creatie die eruit voortgekomen is. 😍 Mijn website is er eentje om trots op te zijn. Een echte aanrader!”
Feathervale
Eline Bousson
sameninzicht
“Toen ik Digitale Pootjes tegen kwam was ik verkocht. Alle stappen om een website aan te maken én helemaal in te richten naar eigen wens waren voor mij als een schot in de roos, ik MOEST dit hebben. Met vragen kon ik altijd bij Simone terecht en kreeg ik de juiste en fijne begeleiding om mijn website te laten stralen. Nou dit is helemaal gelukt! Ik ben super blij met mijn nieuwe website en door de training kan ik altijd gemakkelijk even spieken hoe het ook al weer moest. Ontzettend blij!”
Michelle Vertriest

Het websitepakket

Zonder gedoe zelf je nieuwe, ijzersterke website maken

Complete website waarin de hele basis al klaar staat; je hoeft het alleen nog maar in te vullen
Online training waarin je stap voor stap leert hoe je zelf super makkelijk alles zelf aanpast.
De basis techniek is al geregeld en hoef jij niet meer naar om te kijken: je hoeft je alleen nog maar te richten op de inhoud.
Zelf makkelijk aanpassingen doen en meer pagina’s toevoegen aan je site. Je hebt alle vrijheid!
Per pagina en blok meerdere templates om uit te kiezen, zodat je alle vrijheid hebt en sites niet op elkaar gaan lijken.
In korte tijd live met een moderne website, die meer baasjes aantrekt die met jou willen werken.
review-evabuter.jpg
"Ik vind dit ZO’N verademing na waar ik eerst zat. Dat kostte me wéken aan hoofdpijn en gedoe. En dit is gewoon klik klik klik, klaar. En de online training is mega duidelijk, makkelijk, overzichtelijk en heel goed te doen. Dit moet voor iedereen begrijpbaar zijn."
Eva Buter

Kies per pagina je favoriete lay-out

Je hebt keuze uit 21 pagina-sjablonen (2 á 3 per type pagina). Je kunt ook blokken van andere pagina’s kopiëren + plakken in jouw pagina, dus je kunt eindeloos combineren.

Dit hoort allemaal bij het websitepakket:

21 templates voor je pagina’s om uit te kiezen. Niet alleen mooi, maar óók zo strategisch ingericht dat je website van bezoekende baasjes klanten maakt.

WordPress Elementor Pro licentie t.w.v. $59 per jaar. De licentie voor Elementor krijg je van mij, zolang ik mijn licentie actief houd (dat zal voorlopig zo blijven). Elementor is de makkelijkste bouwer voor WordPress.

Online video-training die stap voor stap laat zien hoe je je site aanpast. Zo gaat het ook jou lukken om het template om te toveren in jouw droomwebsite.

Een blog-systeem. De blog is al prachtig vormgegeven, dus je kunt direct bloggen of bestaande blogs importeren. Goed voor je positie in Google!

Tientallen kant-en-klare blokken om naar wens aan je pagina’s toe te voegen. Zo kun je makkelijk extra blokken invoegen, verplaatsen of verwijderen.

Extra pagina's zoals een 404-error pagina en een link-pagina voor Instagram. Als mensen klikken op je ‘link in bio’, laat je ze landen op deze pagina waarop jouw belangrijkste links staan.

In elk blok staan strategische schrijftips wat je op die plek zou kunnen vertellen. Elke pagina heeft al een logische opbouw voor dierenprofs die je zo kunt gebruiken.

Contactformulieren en inschrijfformulieren, die ook beschermd kunnen worden tegen spam.

De mogelijkheid om koppelingen te maken met jouw systemen (zolang het WordPress ondersteunt) en extra plugins te installeren.

En dit krijg je ook nog bij het Digitaal op Poten pakket 🥳

Je weet hoe belangrijk een goede site is, maar hoe ga je dat voor elkaar krijgen?!

Weet je niet goed wat er wel en niet op een pagina moet? Geen idee hoe je goeie teksten schrijft die jouw doelgroep aanspreken? Zit er totaal geen strategie in je site en hij levert amper nieuwe klanten op? Blijf je maar pielen aan de vormgeving omdat je weet dat het beter kan, maar weet je niet echt hoe en doe je maar wat? Kost alles zelf uitzoeken en bedenken kost je veel te veel tijd en heb je hier ook gewoon ‘t geduld niet voor?

Dan ga ik je helpen! Jij kunt namelijk ook die ijzersterke website maken, als je maar weet hoé. Een website die van baasjes klanten maakt, hoeft namelijk geen rocket science te zijn.

In deze online training leer ik je in 5 stappen hoe je zelf van je website een baasjesmagneet maakt:

Als je deze training hebt gevolgd:

Zorg dat je goed gevonden wordt via Google, zodat je van meer baasjes klanten maakt en meer dieren kunt helpen.

Ik weet het, het liefst blijf je zo veel mogelijk weg van die laptop en ben je allang blij als die website live staat. Maar jij weet ook: als je meer bezoekers op je site wil en meer baasjes wil helpen, zul je echt moeten zorgen dat er meer bezoekers op je site komen.

Het zou toch ook mega zonde zijn als er geen hond op die website komt, waar zoveel energie in heeft gezeten? Precies, dus tijd om te zorgen dat je website goed vindbaar wordt via Google!

Juist als je zoveel mogelijk tijd met dieren wilt spenderen, is heel interessant om ervoor te zorgen dat je goed vindbaar bent via Google. Daarvoor moet je vooral in het begin even tijd investeren. Maar als je eenmaal hoog in Google staat, komen er continue baasjes op je site terwijl jij onderweg bent naar je cliënt. En heb je weer een nieuwe aanvraag binnen terwijl jij in een Zoom-call zat met een baasje.

Als je goed gevonden zou worden via Google:

Ik leg je in begrijpbare taal uit:

Als je de training hebt gevolgd:

Deze masterclass is op dit moment nog in ontwikkeling, maar zodra hij af is, krijg je toegang!

Deze masterclass is op dit moment nog in ontwikkeling, maar zodra hij af is, krijg je toegang!

Makkelijk aan te passen templates voor social media, e-books en presentaties

Als je zelf je posts, e-books en presentaties maakt herken je dit vast wel:

Als dierenprof wil je gewoon dit:

Dit zit er in de bundel:

Per stijl (Forest, Jolly en Bright Doggies) krijg je deze template pakketten:

  • 15 social media templates posts
  • 15 social media templates stories
  • E-book met 15 pagina’s (3x covers, 2x introductie, 8x inhoud en 2x call-to-action varianten)
  • Presentatie met 15 slides

Dus in totaal 4 template pakketten, elk met 60 pagina’s. En dat keer 3 stijlen = totaal 180 pagina’s.

En natuurlijk de Canva instructies 🙂

Als je de templates gebruikt…

Deze online training is op dit moment nog in ontwikkeling, maar zodra hij af is, krijg je toegang! Binnenkort meer info.

Hoe het werkt:

Na aanschaf krijg je direct toegang tot alles uit het Digitaal op Poten pakket. Als je wil, kun je direct helemaal zefstandig met je website aan de slag!
Hoewel ik een bepaalde volgorde van de te volgen trainingen aanraad, ben je hier helemaal vrij in. Je houdt overal onbeperkt toegang toe!
In de online training van het websitepakket vind je instructies en de bestanden die je nodig hebt om de website te installeren op jouw hosting. Check de FAQ onderaan voor meer info over hosting.
Liever je huidige site live houden terwijl je aan je nieuwe site werkt? Dat kan! Hoe je dat doet, leg ik ook uit in de training.
Als je ergens tegenaan loopt, kun je altijd mailen en dan word je z.s.m. op weg geholpen. Je staat er niet alleen voor!

Een kijkje achter de schermen

Ik laat je in deze video kort zien hoe makkelijk je je eigen website aanpast, en hoe de videotraining en pootleiding eruit zien.

Ja, ik wil mijn bedrijf Digitaal op Poten krijgen!

Do it yourself (DIY)

1.247,-

exclusief btw

Help me 'n pootje

1.497,-

exclusief btw

Geef 't uit poten

1.897,-

exclusief btw

Optionele modules:

Deze opties kun je direct toevoegen aan je winkelmand tijdens het afrekenen, of later alsnog bestellen.

Installeer-service

Ik installeer het websitepakket voor je op jouw hostingpakket (zie de FAQ onderin voor meer over geschikte hosting), eventueel op een subdomein.

€ 99

Strippenkaart voor support 1u / 2u

Toch extra hulp nodig of mij iets laten aanpassen op je site? Je kunt altijd mijn hulp inschakelen met een strippenkaart.

1u voor € 85 / 2u voor € 159

Betaalsysteem / eenvoudige webshop

Laat baasjes via je website afrekenen voor trajecten of consulten, of verkoop fysieke óf digitale producten zoals ebooks. Scheelt megaveel handmatige administratie!

€ 497

Boekingsysteem

Laat baasjes via je website afspraken inplannen én direct afrekenen. Dit is meteen inclusief de eenvoudige webshop, omdat die nodig is voor het afrekenen.

€ 397 + jaarlijkse licentiekosten van € 59

Strak-trek-sessie

Wanneer jij zo goed als klaar bent met je site, ga ik er in in max twee uur doorheen met de strak-trek-sessie om het design na te lopen en hier en daar strakker te trekken.

€ 199

Strategiesessie

Ik kan strategisch met je meedenken via een Zoom- of belsessie van een uur. Zodat je daarna vol nieuwe inzichten, meer zelfvertrouwen, motivatie, helderheid en een mooie actielijst je bedrijf verder kunt laten groeien.

€ 199

Invul-service

Wil je liever niet zelf aan de slag? Lever jouw content aan (daar ontvang je alle instructies over) en ik maak jouw nieuwe website o.b.v. het websitepakket.

€ 599

Online leeromgeving

Verkoop onbeperkt online cursussen aan baasjes. Ik zet de gehele leeromgeving qua techniek en vormgeving voor je klaar en jij hoeft alleen de cursus inhoud nog toe te voegen.

€ 1.497 + jaarlijkse licentiekosten van € 99

Beeld je eens in hoeveel extra baasjes je nieuwe website aan zal trekken, die niet kunnen wachten klant bij je te worden? En wat je allemaal kunt doen met de tijd die je niet in het uitzoeken hoeft te steken?

Dierenprofs met het websitepakket
0
Gemiddeld cijfer wat dierenprofs hun nieuwe website geven
0
Jaren die ik ervaring heb met websites maken

Deze welzijnsgerichte dierenprofs gingen je voor:

“Ik ben heel trots op mijn website. Maar nog fijner: de site blijft veel nieuwe klanten genereren! Het is de investering dubbel en dwars waard geweest. Niet meer twijfelen; doen.”

“Ik ben diep onder de indruk van hoe dit gemaakt is. Ik als digibeet begreep heel goed wat er moest gebeuren: de cursus is mega gebruiksvriendelijk. Echt een dikke aanrader, dankjewel Simone!”

“Alles is nu één geheel en straalt professionaliteit uit. Ik zal Digitale Pootjes zeker aanraden aan andere dierprofessionals. ”

“Het fijne is dat echt alles voor elkaar is, dus dat je het echt alleen naar jouw smaak hoeft aan te passen. Aanrader dus!”

“Omg Simone! Ik heb m’n eerste (onbekende) klant al via mijn website! Ze heeft het inschrijf formulier ingevuld! M’n site is nog geen 24u online! Echt heel onwerkelijk!”

“Ik zou echt alle dierenprofs aanraden om het websitepakket van Digitale Pootjes aan te schaffen! Het gaat je zo helpen en veel werk uit handen nemen.”

Als jouw bedrijf Digitaal op Poten staat...

ga je het druk krijgen. Want je maakt een ijzersterke website die ook nog eens goed gevonden wordt in Google. Dus niet schrikken als je inbox ineens volstroomt met nieuwe aanvragen 😉
… laat je jouw succes niet langer tegenhouden door een krakkemikkige website die niet converteert. Jij gaat vanaf nu aan de lopende band bezoekers omzetten naar klanten!
… heb je de vrijheid om zelf makkelijk aanpassingen te doen aan je site. Geen websitebouwer meer nodig voor elke aanpassing!
… heb je een fantastische website die je geen kopzorgen meer geeft en eindelijk vol trots met iedereen kunt delen. Geen schaamte meer als iemand naar je website gaat!
… kun je je weer lekker focussen op de beestenboel, want jouw website is jouw digitale assistent en zorgt 24/7 voor nieuwe klanten in je inbox.
Simone Hervij van Digitale Pootjes

Waarom ik zo graag welzijnsgerichte dierenprofs aan geweldige websites help

Kijk, ik wil net als jij gewoon niets liever dan dierenlevens mooier maken. Maar mijn kracht ligt niet bij (*kuch* vaak ook eigenwijze) baasjes leren hoe we diervriendelijk met dieren om kunnen gaan. Mijn kracht ligt juist bij hetgene waar jij waarschijnlijk de kriebels van krijgt: computers, vormgeving, marketing en techniek! 

Dus als ik die krachten nou gebruik om dierenprofs te helpen aan geweldige websites, zodat zij meer baasjes bereiken, daar makkelijker klanten van weten te maken en zo meer dieren kunnen helpen, dan verhogen we samen dierenwelzijn! Dat vind ik prachtig, daar doe ik het allemaal voor.

En dat wil ik zo laagdrempelig mogelijk voor je maken. Zodat jij je zoveel mogelijk kunt focussen op wat belangrijk is: de baasjes en hun dieren.

Hoe beter jouw website is, hoe beter dat is voor dierenwelzijn

Digitaal op Poten is voor jou als:

… je dierenwelzijn voorop stelt en welzijnsgericht werkt.
… je wél een super profi website wil, maar nog niet het budget hebt voor een op maat ontworpen website.
… je het leuk vindt om zelf aan je website te werken en bereid bent te leren werken met een nieuw systeem (WordPress met Elementor)
… je geen held bent met websites, maar ook weer niet bang bent voor computers.
… je graag iemand als sidekick wilt bij je website, zodat je er niet alleen voor staat.
… je meer baasjes en dieren wil helpen en heel goed begrijpt dat digitaal professioneel zichtbaar zijn daaraan bijdraagt.

Dit is niet voor jou als:

… je met dominantie, dwang of fysieke correcties werkt.
... je van jezelf weet dat je dit ondanks mijn videotraining + pootleiding niet gaat lukken en er als een berg tegenop gaat zien (tip: doe jezelf een plezier en ga voor de invulservice).
… je je laptop bij één obstakel al uit het raam gooit.
… je al helemaal tevreden bent over je huidige website en hij genoeg klanten aantrekt.
… je liever niet zelf je website maakt en budget hebt voor een website op maat (ook mogelijk, mail me even!).
… je erg gehecht bent aan je huidige website systeem en niet wil overstappen naar WordPress met Elementor.

Nog meer woorden waar ik van ga kwispelen:

puur-dierenliefde
"Het website pakket is gewoon super ideaal. Het enige wat je moet doen is alles aanpassen naar je huisstijl. Verder staat alles. Wat ik super fijn vind is dat je meteen een site hebt die pakkend is, hetgene wat werkt op de juiste plaatsen. Simone heeft overal over nagedacht. Alles klopt! Simone heeft mij goed geholpen, met het strak trek uurtje, maar ook om de website snel online te zetten. Ik ben onwijs blij met mijn website."
Dominique van Bree
jessica-bewustmetje-hond
“Met behulp van alle video’s en support heb ik gewoon ”zelf” de website gemaakt! Simone stond meteen voor me klaar als iets niet lukte en heeft aan het einde de puntjes op de i gezet. Met als resultaat een website die uitstraalt wat ik voor ogen had en wat ik (niet onbelangrijk) heel makkelijk zelf kan bijwerken. Ik heb al heel veel complimenten gehad over mijn website en ik ben echt super blij met het eindresultaat. Dus… Ben jij opzoek naar een super lieve en toffe dame die met je meedenkt, voor je klaar staat en ook nog eens hondenwelzijn op de eerste plaats zet? Dan moet je bij Simone zijn!”
Jessica Boekholtz
review-jillkinkelaar
"Omdat ik na twee hele dure investeringen nog niet had wat ik wilde en het zelf graag wil kunnen aanpassen besloot ik voor het website pakket van Simone te gaan. Doodeng, maar ik wist dat Simone mij niet zou laten zwemmen als iets niet zou lukken. Het fijne is dat echt alles voor elkaar is dus dat je het echt alleen naar jouw smaak hoeft aan te passen. Aanrader dus want je hebt het in eigen hand op een veilige manier zodat je gewoon tijd hebt voor je eigen werk! "
Jill Kinkelaar
dogease
"Ik ben aan de slag gegaan met het websitepakket omdat ik meteen een goede site wou opzetten. Dat Simone zich echt op welzijnsgerichte dierenprofs richt, is enkel een pluspunt. Ze weet wat nodig is om een goede website voor je doelgroep op te zetten! De videocursus is heel duidelijk en zorgt ervoor dat je zelf aan de slag kan. Loop je toch nog ergens tegenaan? Simone staat altijd klaar om je verder te helpen! Als ik dit zelf had moeten uitzoeken had ik mijn laptop al door het raam gegooid van pure frustratie, maar nu staat er gewoon een mooie professionele website."
Caroline Goessens
riannewarmerdam
"Met een website van Digitale Pootjes geef je je bedrijf direct een professionele look. De cursussen maken het gemakkelijk om zelf je website aan te passen en als je ergens niet uitkomt staat Simone altijd snel voor je klaar met hulp of adviezen. Simone denkt graag mee met klanten. Voor iedereen die nog twijfelt; doe dit! Het is zo waardevol. Wanneer je als ondernemer uitstraalt wie je echt wil zijn online trek je ook de klanten aan die je echt wilt. Ik heb zelf een website en de cursus Hoger in Google gevolgd en vond het echt meer dan het geld waard."
Rianne Warmerdam
sunnycoaching
“Ik had geen aanmeldingen via mijn website en was niet goed vindbaar op google. Door Simone’s websitepakket aan te schaffen heeft het in de eerste week dat deze live is al verschil in gemaakt. Ik ben goed vindbaar via Google en ik durf nu iedereen trots door te verwijzen naar mijn website! Simone is goed te bereiken als je vastloopt of op onderdelen klikt waar je niet op moet klikken (woeps). Daarnaast denkt ze mee in verbeteringen van je website en reageert ze snel op berichtjes. Het is een investering maar hé ik heb er wel een onwijs gave website voor terug! Simone bedankt!”
Daphne Voorheijen
review-daniellemastenbroek
“Het fijne van Simone is dat ze precies weet wie je doelgroep is, zelf ook verstand van honden heeft, en dat maakt dat ze je heel gericht kan helpen met je website. Haar uitleg is helder en makkelijk uitvoerbaar. Aanrader!”
Danielle Mastenbroek
pawsometogether
“Ik prutste een tijd met een gratis websitebouwer. Het koste me veel tijd en eerlijk? Spuuglelijk 😅Tot ik Simone en haar templates zag voorbijkomen. Dat moest ik hebben! En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Mijn website ziet er meteen 1000x professioneler uit. De template geeft inspiratie om duidelijk te omschrijven waarvoor je staat en hoe je aan de slag gaat. En dat merk je dan ook aan de reacties. Simone weet echt wat ze doet en doet dat ontzettend goed! Dank je wel om met jouw magische handen mij van zo’n mooie website te voorzien.”
Sarah van Nuffelen
review-kirstenvangaalen
“Super mooie website template gekocht bij Simone. Zelf had ik het niet zo mooi voor elkaar gekregen. En ik merk het effect: er zijn nu al meer contact aanvragen. Ik ben er onwijs blij mee en kan haar van harte aanbevelen. Ze houdt goed rekening met je wensen en als je iets vraagt krijg je vlug antwoord. Simone super bedankt! Je hebt me gered 😄”
Hondencoaching Be There
Kirsten van Gaalen-Jeelof
review-samsmits
“Simone heeft me geholpen met het maken van mijn website met haar websitepakket. Ik heb er echt al heel veel complimenten over mogen ontvangen. Dankzij Simone en haar scherpe oog ziet de website er prachtig uit!”
Sam Smits
review-evelynevanhuistjee
“Voor mij als digibeet was het niet te doen om zelf een website te maken. Haar website template vond ik ideaal, omdat het heel betaalbaar is maar je wél de kwaliteit krijgt van een website op maat. Ik krijg veel complimenten over mijn nieuwe site en krijg nu al meer aanvragen van baasjes binnen. Ik kan andere hondenprofessionals Simone zeer aanraden!”
Evelyne van Huijstee

Veelgestelde vragen per onderdeel

Als je kiest voor betalen in termijnen, krijg je elke maand automatisch een factuur voor de volgende termijn.

Dus stel je loopt het pakket op de 15e van de maand, dan krijg je de volgende maand de 15e de volgende factuur. Deze kun je eenvoudig met iDeal betalen of voor de Belgische klanten overmaken. Dit gaat dus niet via incasso.

Dan krijg je wat je hebt betaald voor wat je al uit het pakket hebt gekocht, als korting. Mail me even naar simone@digitalepootjes.nl om je persoonlijke kortingscode te ontvangen 😊

Natuurlijk wil ik je heel graag aanraden juist alles uit het Digitaal op Poten pakket te benutten, omdat dat je enorm gaat helpen met je online zichtbaarheid. 

Maar als je zeker weet dat je alleen het websitepakket nodig hebt (deze kost los € 797 ex btw), mail me dan even op simone@digitalepootjes.nl en dan gaan we dat regelen 😊

Hosting is een stukje ruimte op het internet waarop jij jouw website zet. Daar betaal je een ‘hosting provider’ een maandelijks bedrag voor. Een domeinnaam krijg je er vaak gratis bij als je een hostingpakket afneemt. 

Om het websitepakket te kunnen installeren, heb je ‘gewone’ hosting nodig (zoals Vimexx en Antagonist). Niet-gewone hosting zijn partijen als Showit, Jimdo, Wix, Jouwweb etc. Daar kun je het websitepakket dus niet op installeren.

Versio en Strato raad ik niet aan. Je kunt bijv bij Vimexx (klik) een hostingpakket afnemen, en dan heb je meestal genoeg aan het Plus pakket. Zorg in ieder geval dat je hosting en domeinnaam bij dezelfde partij staan, wel zo makkelijk.

Let op: als je van hosting verandert, moeten je domein + eventueel zakelijke email verhuisd worden naar de nieuwe hosting. Dit is je eigen verantwoordelijkheid en je kunt meestal gewoon om hulp vragen aan de support van je nieuwe hosting. Bijv Vimexx verhuist je site + domein + email gratis voor je binnen 30 dagen na aanschaf van het pakket.

Dat maakt in principe niet uit, als je er maar makkelijk WordPress op kunt installeren. En als je hostingpakket maar krachtig genoeg is om Elementor soepel te draaien. Hier check je de minimale vereisten. Maar let op: dit zijn slechts de minimale vereisten. PHP versie 8.1 is veel beter/sneller dan 7.4. Twijfel je? Stuur de link dan even door naar je hostingpartij en vraag of jouw pakket sterk genoeg is.

Ik raad ook aan je domeinnaam + hostingpakket bij hetzelfde bedrijf te hebben, dat is wel zo makkelijk voor jezelf.

Dat is het mooie: je kunt ALLE vormgeving in een handomdraai aanpassen. Dus al zijn de kleuren groen en gebruik jij vooral paars in je huisstijl, dan maak je het gewoon paars, in combinatie met wit bijvoorbeeld.

Het is altijd zo leuk om te zien hoe een paar kleine aanpassingen in vormgeving gelijk een heel andere sfeer neerzetten!

Ja zeker! Er zitten zo’n +/- 22 sjablonen in het pakket die je kunt gebruiken om nieuwe pagina’s mee toe te voegen. Je kunt er oneindig veel bijmaken.

Dat is het mooie en unieke aan dit websitepakket: juist om dat te voorkomen heb ik per pagina meerdere variaties gemaakt om uit te kiezen, én kun je gewoon blokken van andere pagina’s mixen en matchen. Dus bijv het ene blok van sjabloon #1 en dat ene blok voor je reviews van sjabloon #3. 

Elke pagina kun je dus helemaal naar eigen wens en smaak samenstellen. Je hebt alle vrijheid! Alleen al andere foto’s, lettertypes en kleuren doen al zoveel, waardoor het al snel niet meer op andere websites van dit pakket lijkt. Hoe jij het template aanpast en eigen maakt, maakt dus het verschil.

Ja! Het mooie van WordPress is dat je altijd nieuwe functies kunt toevoegen. Je kunt op elk moment elke functie die je wilt (laten) toevoegen.

Yes! Ik wil consistent zijn in de sjablonen, dus gebruik overal voor het gemak hondenfoto’s. Maar in de schrijftips gaat het over dierenprofs in het algemeen. De hondenfoto’s vervang je straks natuurlijk voor die van jezelf en dan maakt het niet uit met welke soort dieren je werkt 🙂

Dit zit niet inbegrepen in het websitepakket, maar je kunt wel een onderhoudsabonnement bij me afnemen. Maar je kunt in principe ook zelf je site onderhouden als je dat ziet zitten. In de training geef ik daar tips voor.

De site is SEO-vriendelijk, wat betekent dat hij met de juiste instellingen gewoon goed gevonden kan worden. Maar je zult hier zelf mee aan de slag moeten, want je vindbaarheid met SEO hangt helemaal af van de teksten die jij gebruikt.

Wil je hier serieus mee aan de slag? Goed nieuws! In dit pakket zit ook de Hoger in Google cursus waar je zelf mee aan de slag kunt 😊

No worries! Als je wat extra hulp nodig hebt, kun je altijd nog support aanschaffen. Je kunt er ook altijd nog voor kiezen gebruik te maken van de invulservice, mocht je er zelf echt niet uit komen.

Deze diensten bied ik zelf niet aan. Zoek een goede copywriter voor je teksten en kijk eventueel op Pexels voor gratis stockfoto’s.

Voor altijd! Of ja, zo lang als mijn bedrijf bestaat en zo lang als mijn websites en dus de trainingen in de lucht blijven 😉 Dat zal niet zomaar veranderen! En zo wel, krijg je dat ruim van tevoren te horen.

In de training bij het websitepakket wel, maar in deze  ‘In 5 stappen training’ ga ik je niet uitleggen hoe WordPress” (of welk systeem dan ook) werkt. Deze training gaat vooral over de inhoud van je site, maar hoe je dat technisch gezien doet hangt helemaal van jouw systeem af. Het is onmogelijk om voor elk systeem uit te leggen hoe je bijv teksten of de vormgeving aanpast. Weet je zelf niet hoe iets moet, dan kun je hulp inschakelen van je websitebouwer of een technisch virtual assistant.

Het heeft zéker nog zin. Het ding is dat je niet moet willen concurreren op de algemene zoektermen. Bijv met enkel ‘puppycursus’ of ‘paardrijden’ is het lastig bovenaan komen. In de cursus leer ik je wat je wél kunt doen om geen last te hebben van stevige concurrentie.

Dat kan niemand garanderen (als iemand dat wel doet: wegwezen, red flag!), want je weet nooit wat je concurrenten wel of niet aan SEO doen voor een specifiek zoekwoord. Je kunt wel voorspellen hoe moeilijk het is om met een zoekwoord te scoren, hoe leer ik je in de cursus.

Verder is het echt goed mogelijk om met de juiste technieken zo hoog mogelijk de komen en het doel is sowieso de eerste pagina en natuurlijk het liefst bovenaan. Hoe goed dat lukt, is afhankelijk van hoe goed je toepast wat ik je in de cursus leer. Ik leer je hoe en geef je de tools, maar je moet het echt zelf gaan doen.

De cursus heb ik speciaal ontwikkeld met a-technische dierenprofs in mijn achterhoofd 😉 Ik houd het in de cursus eenvoudig, behapbaar en haalbaar voor je. Je kunt het met SEO zo gek maken als je wilt, maar al het super technische spul voor gevorderden laat ik lekker achterwege. Heb je ook helemaal niet nodig om goede resultaten te zien. We houden het simpel en begrijpbaar, jij kan dit ook!

Als je de basics al kent, zelf SEO hebt toegepast op je site en resultaten behaalt die je verlangt, dan heb je deze cursus niet meer nodig en kun je beter op zoek naar een cursus voor gevorderden. Als je wel wat weet, maar het gevoel hebt dat je maar wat doet en nog niet de resultaten ziet die je verlangt, dan is deze cursus ook wat voor jou.

 

Je moét niet bloggen, want je gaat ook al resultaten zien als je je aanbod-pagina’s optimaliseert voor Google. Bloggen kan wel enorm helpen beter gevonden te worden. Maar ook daar moet je niet te moeilijk over denken: je hoeft écht geen geniale schrijver te zijn om waardevolle blogs te maken. In de cursus help ik je hierbij.

Wat je zelf wilt, het mag helemaal op jouw tempo! Probeer bijvoorbeeld een uur per week vrij te maken om de cursus te volgen en toe te passen. 

Dat is heel moeilijk te voorspellen, maar houd zeker rekening met maanden. Google heeft tijd nodig om te wennen aan je vers geoptimaliseerde website en daar gaat tijd overheen. Verwacht, net als bij jouw eigen klanten, geen quick fix.

Ik bied zelf geen SEO op maat pakketten aan. Mijn tijd is ook maar beperkt en ik vind het veel waardevoller als zoveel mogelijk dierenprofs dit zelf onder de knie krijgen, zodat we massaal zorgen dat welzijngsgerichte dierenprofs bovenaan komen. Juist omdat het zo goed te doen is om het zelf te doen: iedereen die begrijpt hoe het werkt kan dit.

 

Per stijl (Forest, Jolly en Bright Doggies) krijg je deze template pakketten:

  • 15 social media templates posts
  • 15 social media templates stories
  • E-book met 15 pagina’s (3x covers, 2x introductie, 8x inhoud en 2x call-to-action varianten)
  • Presentatie met 15 slides

Dus in totaal 4 template pakketten, elk met 60 pagina’s. En dat keer 3 stijlen = totaal 180 pagina’s.

En natuurlijk de Canva instructies 🙂

Dat is het mooie: het is JUIST de bedoeling dat je de kleuren en lettertypes gaat aanpassen. Anders zou iedereen straks bijvoorbeeld dezelfde posts plaatsen en dat wil je niet 😉

Het is altijd zo leuk om te zien hoe een paar kleine aanpassingen in vormgeving gelijk een heel andere sfeer neerzetten!

Ja zeker! Je kunt gewoon andere pagina’s dupliceren en aanpassen naar wens. Hier zitten geen limieten aan.

Terechte vraag, maar dat hoéft niet. Want je hebt zó veel vrijheid om alles aan te passen en eigen te maken. Het ziet er al heel anders uit door eigen fotografie, kleuren en lettertypes. Hoe jij de templates aanpast en eigen maakt, maakt dus het verschil. Mijn advies is wel om de originele kleuren aan te passen naar iets anders; anders gaat het inderdaad erg op elkaar lijken.

No worries! Je kunt op canva.com een gratis account aanmaken. Het is speciaal gemaakt voor mensen die zelf geen ontwerper zijn. Daarom is het super gebruiksvriendelijk en alles spreekt erg voor zich.

Toch heb ik er voor de zekerheid een handleiding bij gemaakt dus je kunt raadplegen als je er niet uit komt. Die vind je na aanschaf.

Ook kun je alles over Canva Googlen, omdat het immens populair is. Zoek bijv op ‘canva lettertype aanpassen’ of ‘canva pagina dupliceren’. Canva heeft zelf ook uitgebreide handleidingen.

Dit gaat jou sowieso lukken!