Er komt een gloednieuw, mooier en beter websitepakket dan ooit aan. Zet jezelf op de wachtlijst voor een mooie pilot-korting!

Mijn missie

Dierenwelzijn verhogen met behulp van websites

Bij elke verkochte website doneer ik aan een goed dierendoel, en eens per jaar maak ik vrijwillig een website voor een dierenstichting.

Simone Hervij van Digitale Pootjes met Ted

Dierenwelzijn zal altijd een rode draad zijn in mijn leven

Ik vind het écht moeilijk om los te laten dat ik niet alle dieren kan helpen. Maar ik heb altijd heel sterk het gevoel gehad dat ik ‘besta’ om het leed dat mensen dieren aan doen, terug te draaien of te verzachten. In ieder geval voor zover mogelijk, met de middelen die ik heb.

Een eigen opvang beginnen en voor afgedankte dieren zorgen heb ik veel over gedroomd, maar ik weet dat ik niet zou kunnen dealen met alle gruwelverhalen die daarbij komen kijken.

Ik heb dan ook vreselijk veel respect voor helden als Norma Miedema, Familie Bofkont en al die andere stichtingen of particulieren die verwaarloosde dieren laten zien dat sommige mensen het wél begrijpen.

Zelf hou ik het wat betreft fysiek dieren helpen (voor nu) bij mijn drie geadopteerde honden uit Bulgarije, wat me ook heel erg veel voldoening geeft. Maar ik wil meer doen!

Simone Hervij van Digitale Pootjes met Ted

Hoe ik dieren help met mijn websites

Misschien start ik ooit nog die dierenopvang, maar voor nu heb ik ervoor gekozen te blijven doen waar ik goed in ben (websites maken) en te zorgen dat ik daar zo succesvol mogelijk in word. Want hoe meer ik verdien, hoe meer ik kan teruggeven aan dierenwelzijn. 

Donaties

Van elke verkochte website doneer ik 3% aan een goed dierendoel.

Gratis website

Eens per jaar (voor nu) maak ik gratis een website voor een dierenstichting die het hard nodig heeft.

Dikke donatie

En wie weet, als ik later miljonair ben (one can dream!), kan ik nog veel dikkere donaties doen dan die 3% per website. Dat is wel het streven!

Dierenprojecten waaraan is gedoneerd:

Nog geen, omdat ik dit concept net ben gestart. Kijk hier binnenkort nog eens!

Dierenstichting waarvoor ik in 2024 een gratis website ga maken:

Heb ik nog niet gekozen!
Mail of DM me gerust je suggestie.

Dierenprojecten waaraan is gedoneerd: